За AVANT

Развитието на товарачите Avant започва преди 25 години. Групата Avant вече има повече от десет години опит в разработването на различен вид селскостопанска техника, когато забелязват, че за една от най-тежките задачи в кравефермите – подаването на силаж на кравите няма подходящи и икономически ефективни машини.

Така се ражда първия товарач Avant - като мини товарач, оборудван с 11-конски сили бензинов двигател, който е в състояние да подава храна за 50-80 крави в рамките на 10-15 минути, два пъти на ден, 365 дни в годината - задача, която преди това е била извършвана с ръчна количка и лопата. Рекламният лозунг е: "Промени най-неприятната задача в най-приятна!" говори достатъчно на фермерите и Avant започва да продава. През първата година продават 80 машини и са много доволни. Въпреки това, искат да продължат напред, така че се фокусират повече върху разработването на продукта.

С течение на времето колекцията на Avant се допълва с версии с дизелови двигатели и с повече прикачен инвентар. Продуктът се развива и се насочва към нови сегменти от клиенти. В същото време започва силен износ за Германия и в началото на 90-те години вече имат собствена компания за продажби.

Първият съчленен Avant е представен през 1995 г. Този нов тип Avant отключва цял един нов свят. Новата серия на модела бързо намира своето място и в нови сфери като озеленяване, поддържане зелени площи, конюшни и лично ползване. В този момент Avat изнасят в повече от десет страни с още по-широка клиентска база. Поради това, продажбите се увеличили с 80 товарачи на месец. Фабриката, която е ефективна и произвежда с отлично качество, също е много ценна част от веригата за доставки на Avant.

Днес Avant има седем серии товарачи и над 165 различни приспособления и инвентар. През 2000 г. компанията лансира нова серия 200, която е специално разработена за употреба от частни клиенти. В същото време започват да обръщат повече внимание и на външния вид и дизайна на машините. Бързо разбират, че въпреки че техническите характеристики на машините са най-важни за клиента, хората също ценят спретнатия външен вид на машините в свеж зелен цвят. Днес товарачите се предлагат в повече от 20 различни варианта и се продават в повече от 50 страни на още по-широка гама от клиенти. Ето как продажбите им се увеличават до 80-90 машини за седмица.

За Brielmaier

Там, където другите се отказват за косачките Brielmaier е само началото! Въпреки, че звучи като типичен рекламен лозунг, той обобщава силните страни на косачките за изключително стръмни планински склонове,за трудни писти, част защитени зони или за деликатни пасища и блатни зони. Косачките Brielmaier правят работата ви по-лесна, по-безопасна и по-ефективна.

За Monchiero

Компанията Monchiero е основана през 1965 г., за да отговори на нарастващите нужди за автоматизация на местните италиански фермери и постепенно разширява своята гама и започва да създава и произвежда машини за събиране на плодове от земята. Първите модели са прикачни машини, но скоро започва да проектира и произвежда и самоходни машини В момента самоходни комбайни за подове и ядки Monchiero работят по цял свят: от Франция до Чили, от Австралия до Южна Африка.

За Japa

Процесорите за дърва Japa® са проектирани и се произвеждат от 1977г насам в Laitila в Западна Финландия във фабрика с десетилетия опит. Japa® е един от пазарните лидери в професионалния сектор за цепене на дърва. Всички Japa® машини са проектирани от собствен екип за разработване на продукти, като се обръща особено внимание на безопасността на продуктите. За фирмата всеки детайл е от значение - остриета са от най-високо качество и използват само мотори от утвърдени международни марки като Honda и Briggs & Stratton.

За Suokone

Suokone е финландски производител на машини с международен пазар. Продуктите им са известни с ефективност и надеждност. Suokone Ltd произвежда в Vuokatti, в община Соткамо, Финландия. "Смазващо превъзходство през цялата година" е мотото на горските мулчери на линията MERICRUSHER, които се ползват с голям успех за разчистването на земя за селско стопанство, разчистване на площадки, подготовка на горски площи и разчистване от кабели и мрежа за електрическа енергия и природен газ. Смилането на пънове от различен размер, както и разчистването на корените под повърхността на земята, се извършва ефективно . МERI CRUSHERS имат много голям диапазон на мощност от 40 до 750 к.с., и те могат да бъдат използвани със селскостопански трактори или хидравлични машини като багери.

За SAMI

Това е естонска компания, специализирана в производството на специализиран прикачен инвентар за горското и селското стопанство, за пътна инфраструктура и универсални приставки като палетни вилици, адаптори и противотежести. Инвентара допълва чудесно работата на минитоварачите AVANT, както и да се комбинира с различни видове трактори и машини.

За LAIMET

LAIMET е финландска компания , основана през 1973 г., специализирана в производството на индустриални дробилки за дървен чипс. Целта на компанията е да произвежда и предлага на пазара технологично най-напредналите дробилки с конусовиден винт в света. Името на марката LAIMET показва, ноу-хау, опит и най-високо качество.

За KTS

KTS е шведска компания, основана през 1951 г., която произвежда прикачен инвентар за селското и горско стопанство, за товарачи и трактори, съчетавайки десетилетно ноу хау и шведска стомана.